Textiele Luchtverdeelslangen

Eco-Montage B.V. is gespecialiseerd in montage-advies, monteren, onderhouden, reinigen en servicen van alle merken en modellen textiele luchtkanalen.

De functie van een textiele luchtkanaal, ook wel Air Sock genoemd, is het creëren van een tocht- en geluidarme luchtverdeling. Na een bepaalde periode word de capaciteit van het lucht verdelend vermogen van de Air Sock minder, dit is afhankelijk van het gebruikte voorfilter. Dit leidt tot hogere energiekosten en kan ook tochtklachten veroorzaken door de verhoogde luchtsnelheden uit de nozzels.

Eco-Montage heeft de capaciteit en kennis om uw Air Sock volledig te reinigen, terug te brengen op het niveau van nieuwstaat, dus daardoor weer een tocht- en geluidarme luchtverdeling creërend. Eco-Montage zorgt voor de certificaten die garanderen dat de kanalen absoluut schoon en bacterie vrij zijn na reiniging. Dit is vooral belangrijk voor de voedingsmiddelen industrie HACCP en aanverwantebedrijven.

Door de ruime en specifieke kennis van Eco-Montage zijn wij in staat door middel van metingen de reinigingsfrequentie van de Air Socks nauwkeurig vast te stellen. Hiervoor kunnen wij met u als klant een reinigingsschema opstellen!

zembad